S Ä N D A R E

SÄNDARE D2012P

Väggsändare D2012P är designad för att skicka information från sensorer och PLC. Systemets genomgående höga säkerhet gör det möjligt att använda produkten som ett trådlöst maskinstopp. De robusta signalingångarna lämpar sig för olika spänningar, vilket gör sändaren ideal för industriella applikationer.

Genomgående säkerhet
Sändaren skickar kontinuerligt information till mottagaren över ett digitalt verifierat protokoll som är unikt för Datek. Skulle minsta fel uppstå går mottagaren omedelbart (<0,5 s) in i ett säkert stoppläge. Varje sändare från Datek är utrustad med en unik ID-kod vilket gör att den enbart kan aktivera sin egen mottagare. Inga andra sändare eller produkter kan någonsin aktivera ett Dateksystem.

Robusta ingångar
Sändaren har 12 digitala signalingångar som kan anpassas för olika spänningar, både växel- och likspänning. Ingångssignalerna är separerade från övrig elektronik i sändaren med reläer för att skydda elektroniken. Både reläer och anslutningskontakter är sockelmonterade för att underlätta installation och underhåll.

Flexibla utsignaler
Mottagarmodellerna från Datek finns i flera olika utföranden med stöd för olika seriella protokoll och traditionella digitala utgångar.

  • Trådlös överföring mellan PLC, sensorer och maskiner.
  • Ett digitalt verifierat protokoll och redundans via dubbla processorer garanterar säkerheten.
  • Robusta signalingångar för olika spänningar.
  • Flexibla utsignaler antingen via seriella protokoll eller reläer.
GENERELLT
Dimensioner180 x 180 x 80 mm
Vikt1,1 kg
Temperaturområde-25 - 70 grader C
TäthetsklassIP65
RADIOÖVERFÖRING
Frekvens406 - 470 MHz
Uteffekt10 mW
Räckvidd> 100 m
DIGITALA INSIGNALER
Antal1 - 12
Spänning (Beställes från fabrik)12/24 VDC eller 48/110/230VAC
MATNINGSSPÄNNING
Likspänning12 – 24 VDC
Växelspänning230 VAC

NEDLADDNINGAR