K U N D A N P A S S A D E  S Y S T E M

Radiostyrning så som du vill ha den.

När du beställer ett av Dateks system för fjärrstyrning får du så mycket mer än bara radiostyrd rörelse. Det handlar om svensktillverkad kvalitet och säkerhet – allt designat med er dagliga arbetssituation i fokus.

Dateks helhetstänk sätter din driftsmiljö, kravspec och önskemål om funktion och form i fokus. På så sätt borgar vi för säkerhet och funktion på lång sikt.

Datek har utvecklat några av de tekniker som nu är etablerade i branschen. Vi var bland annat första tillverkare i världen att införa dubbla processorer i mottagaren som övervakar varandra samt digitalt verifierad radioöverföring och onlineprogrammering.

Unikt radiosystem
Vad gäller kommunikation mellan våra sändare och mottagare, så har de unika ID-koder och kommunicerar med ett unikt protokoll, därför kan ingen annan radiostyrning någonsin aktivera ett Datek radiostyrsystem.

Väl utbyggd serviceorganisation
Dateks produkter och system är genomgående konstruerade för lång livstid och ett litet behov av service och reparationer. Och med en väl utbyggd serviceorganisation och så gott som alla reservdelar i lager ser vi till att din verksamhet inte står still mer än nödvändigt. Läs mer.

Projekt:

SEPSON – Vinschar i Världsklass sedan 1900

Sepson är en av de ledande tillverkarna av hydrauliska fordonsmonterade vinschar i världen.