S E R V I C E

Väl utbyggd service-organisation.

Dateks produkter och system är genomgående konstruerade för lång livstid och ett litet behov av service och reparationer. Med en väl utbyggd serviceorganisation och så gott som alla reservdelar i lager ser vi till att din verksamhet inte står still mer än nödvändigt.

Dags för service eller reparation?
Välkommen att skicka produkten till oss, eller göra ett personligt besök hos oss i Tumba, Stockholm.

Gör-det-själv service
Produkterna från Datek är så enkla att serva och reparera att du ibland kan göra en del av arbetet själv. Programmering, kalibrering och felsökning sker smidigt med ljus och ljudsignaler. Det är enkelt att byta ut spakar, kretskort och reläer. Vi anordnar även servicekurser för dig som vill ha en grundlig genomgång. Kontakta oss för mer information.

Årlig översyn
Dateks produkter är genomgående konstruerade för lång livstid och ett litet behov av reparationer även där driftsmiljön är krävande. Partiklar, kemikalier, fukt och extrema temperaturer påverkar produkterna med tiden och det är därför viktigt med regelbundet underhåll. En årlig översyn innebär att vi kommer till dig, går igenom system för system, och åtgärdar det som behövs. Efter översynen får du ett besiktningsprotokoll och 6 månaders garanti.

Besöksadress: Drottningvägen 13, 147 31 Tumba